Kundkonto

Skapa ett kundkonto, eller logga in på ditt konto genom att trycka på den runda knappen som du hittar uppe till höger på vår webbsida, bredvid kundvagnen. När du har loggat in på ditt kundkonto, ser du alla dina tidigare beställningar och dess status. Du kan även kontrollera dina kunduppgifter och prenumerera på våra nyhetsbrev.

Fördelen med ett kundkonto är att du slipper fylla i dina uppgifter vid varje beställning. Uppgifterna fylls i automatiskt vid kassan och din beställning sparas på ditt kundkonto.