Kundvagn

Du hittar din kundvagn uppe till höger på vår webbsida. Klicka på kundvagn för att se hur många och vilka produkter du har i din vagn. Här hittar du även det totala inköpsbeloppet samt en specifikation av eventuella graveringar.

Du kan använda + och - märken för att hantera antalet varor som du har i kundvagn. Klicka på "X - Ta bort produkt" om du vill ta bort varan.

Obs! Om du vill ha en gravering på en produkt som du redan har i din kundvagn, ska du ta den bort från vagn och gå tillbaka till produktsidan. Tryck på ‘’Jag vill ha en gratis gravering’’ innan du trycker på ‘’lägg till kundvagn’’.