Klarna flexibel delbetalning

Med hjälp av Klarnas flexibla delbetalning eller månadsbetalning, har du möjlighet att dela upp beloppet på ditt köp. När du väljer att betala med Klarna delbetalning, öppnas automatiskt ett Klarna delbetalningskonto i samband med din första Klarna beställning. Du kan förkorta saldot antingen i månatliga delbetalningar efter enligt ditt val, men minst i 1/24 delar av det totala beloppet. Det går även att betala hela beloppet på en gång. När du väljer delbetalning ska du betala kreditränta på 19,90% samt en administrativ avgift på 29 SEK/månad till Klarna. De delbetalningsavtal som Klarna ebjuder beror på varan och dess pris. Du ser de slutliga alternativ vid kassan när du väljer din betalningsmetod.

Alla köp som du betalar med ditt Klarna konto förenas automatiskt i samma konto och i samma månadsfaktura. Även när du betalar med ditt Klarna konto i andra nätbutiker. Varje månad får du en (1) faktura från Klarna. När du har betalat hela skulden stängs kontot automatiskt.

Med Klarnas fasta delbetalningskampanjer väljer du en önskad betalningstid redan vid kassan i vår nätbutik. Klarna erbjuder olika alternativ beroende på priset på ditt köp. Du hittar alla alternativ och dess kostnader samt villkoren i kreditavtalet vid kassan.

Som kreditgivaren granskar Klarna kredit- och adressinformationen och beviljar eller förnekar kredit baserat på informationen. Beställningar som görs med Klarnas betalningsmetoder kommer endast att levereras till låntagarens officiella hemadress.

Om du har frågor gällande Klarnas betalningsmetoder,  ta gärna direkt kontakt med Klarnas kundservice https://www.klarna.com/se/kundservice/