Funktionen för sömnspårning fungerar inte

Din klocka mäter din sovtid med hjälp av en accelerometer, som registrerar armrörelse. Din klocka kan avgöra om du sover baserad på dina rörelser under den tiden som du ligger i sängen. Sovtiden utgörs av två värden: den tidigaste tiden du vanligtvis går och lägger dig och den senaste tiden du vanligtvis vaknar.

Din klocka ser skillnaden mellan djupsömn (tid utan rörelser) och när du är vaken (tid med mycket rörelse), baserad på dina rörelser under natten.  Tiden på djupsömnen och tiden du är vaken visas i din sömnsammanfattning.

Obs: Funktionens sömndata är en uppskattning, och dina rörelser under den tiden som du sover kan påverka mätningens noggrannhet. Noggrannheten kan också variera från person till person beroende på hur mycket personen rör på sig under natten.

Det finns också klockor som mäter sömnkvaliteten, som är en uppskattning av hur väl din kropp återhämtar sig när du sover. Uppskattningen är baserad på hur länge du sover och en analys av din puls under denna tiden. Lär dig mer om sömnkvalitet i användarhanboken för din klocka