Återställ enheten till standardinställningar

Observera att om du återställer din enhet till standardinställningar tömmer du alla data från din klocka, även alla träningspass som inte har synkroniserats. Dessutom ska du på nytt parkoppla klockan med din  telefon eller möjliga tillbehör, som pulsbältet. Här nedan hittar du instruktioner för hur du kan återställa din klocka:

vivoactive 3 - Återställa alla standardinställningar

vivoactive 4/4S - Återställa alla standardinställningar

vivomove HR - Återställa alla standardinställningar

vivomove Style/Luxe - Återställa alla standardinställningar

fēnix 5/5S/5X Plus - Återställa alla standardinställningar

fēnix 6 serie - Återställa alla standarinställningar

Venu - Återställa alla standardinställningar

Instinct - Återställa alla standardinställningar

Approach S40 - Ta bort inställningar och återställ inställningar

Lily - Återställa alla standardinställningar